VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Voor de uitvoering van activiteiten in de feestweek zitten we nog te springen om heel veel vrijwilligers tussen de 16 en 100 jaar.
Het meeste werk is praktisch en je bepaalt zelf hoeveel tijd je er in wilt steken. Een actueel overzicht van de feestweek vind je onder het programma.

Aanmeldingen bij voorkeur via e-mail: secretariaat@delta-pz.nl, anders bij Marie Louise Matton, Laurens Reaalstraat 18, tel. 030-2963021


GASTVROUWEN EN GASTHEREN

100 JAAR LOMBOK / TENTOONSTELLING

Voor de tentoonstelling over de geschiedenis van de buurt zoeken we gastvrouwen en gastheren die toezicht willen houden. De tentoonstelling is er de hele week. Er werken altijd twee mensen tegelijkertijd. Aanmelden voor minimaal twee keer een dagdeel - meer mag natuurlijk ook.

GASTVROUWEN EN GASTHEREN
INFORMATIESTAND / MUSEUMCAFÉ

Gedurende de hele week is er een informatiestand in het Museumcafé waar bezoekers het programma kunnen krijgen en boeken worden verkocht. Je werkt minimaal twee keer een dagdeel.

KAARTVERKOOP, SERVEERDERS
MIJN BITTERZOET LOMBOK / STUT THEATER

Buurtbewoners spelen het speciaal voor het eeuwfeest geschreven theaterstuk 'Mijn Bitterzoet Lombok'. Met de generale repetitie erbij hebben we voor acht optredens de volgende vrijwilligers nodig. Twee mensen om kaartjes te verkopen en drie voor koffie, thee en drankjes voor en na de voorstelling. Aanmelden voor minimaal vier voorstellingen.
De voorstelling zelf mag je natuurlijk gratis zien.

VRIJWILLIGERS VOOR TOEZICHT
DISCO / DJ'S PEPIJN & ESTELLE

Op zaterdagavond 15 mei is er een disco met DJ’s Pepijn en Estelle. We zoeken vier vrijwilligers om toezicht te houden op de dansende buurtbewoners.

VERKEERSREGELAARS
PROCESSIE / KADE ATELIERS

Eén van de projecten van Kade Ateliers is een processie op zondagmiddag 16 mei. We zoeken een aantal vrijwilligers die het verkeer willen regelen in de Abel Tasmanstraat.

PRESENTATOR, BEGELEIDERS EN TOEZICHT
OPEN PODIUM / MUNTPLEIN

Op Hemelvaartdag is er vanaf 13.00 uur een open podium op het Muntplein voor muziekgroepen uit onze buurt. Al twaalf groepen hebben zich aangemeld. We zoeken om te beginnen een goede presentator. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die de optredende groepen gaan begeleiden. Tot slot hebben we ‘s middags en ‘s avonds vier mensen nodig om toezicht te houden op het plein.

ORGANISATOREN EN STRAATTEAMS
ACTIVITEITEN IN DE BUURT

Geen buurtfeest zonder gezelligheidsactiviteiten. We zijn nog op zoek naar mensen die de volgende activiteiten willen organiseren: Bezem door de buurt en opfrissen boomtuintjes op zaterdag 8 mei. Lampionnen maken op 12 mei - en de optocht 's avonds op Hemelvaartdag 20 mei. Een puzzeltocht of vossenjacht op zondag 15 mei. Een zeskamp op zaterdag 22 mei. Straatteams strijden tegen elkaar. Heb je een straatteam dat mee wil doen, meld je dan aan. Maar eerst hebben we nog een heleboel mensen nodig die het leuk vinden om dit mee te organiseren. Een kleurwedstrijd voor de kinderen.

SERVEERDERS EN SERVEERSTERS
DIVERSE ACTIVITEITEN

We hebben bij een aantal activiteiten mensen nodig die hapjes en drankjes willen maken en serveren. Bij de opening op zaterdagmiddag 15 mei, een buurtbarbecue op zondagmiddag 16 mei, bij de medewerkersborrel die ter afsluiting op zondagavond 23 mei wordt gehouden en bij een tweetal boekpresentaties waarvan de datum nog bepaald moet worden.


NAAR BOVEN